Încă o româncă şochează Italia: L-a bătut cu bestialitate pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească

Încă o româncă a şocat Italia prin cruzimea ei. Ruptă de beată, femeia originară din Oneşti îl bătea cu bestialitate pe bătrânul italian pe care trebuia să-l îngrijească. Ea a fost arestată după ce vecinii, alarmaţi de urletele şi plânsetele bătrânului, au chemat poliţia.

24 iun. 2015, 07:42
Încă o româncă şochează Italia: L-a bătut cu bestialitate pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească

Gina Rusu a părăsit România după ce a divorţat şi a lăsat în urmă doi copii, o fetiţă de doar 12 ani şi un băiat de peste 20 de ani. Ajunsă în Italia, femeia s-a stabilit la Lecce, unde un bătrân bolnav i-a oferit un acoperiş deasupra capului, o masă caldă şi un salariu decent. Bolnav şi lipsit de puteri, italianul avea nevoie de o femeie care să îl îngrijiească, însă a fost nevoit să treacă printr-un adevărat coşmar, potrivit România TV.

Vecinii, sătui de ţipele şi plânsetele bătrânului, au alertat poliţia. Carabinierii au surprins-o pe Gina beată şi nervoasă, iar pe italian rănit la tâmplă şi plin de vânătăi. Potrivit autorităţilor din Peninsulă, de luni bune românca îl bătea, ba chiar îl trăgea de păr şi îl muşca pe italian, în care arunca de multe ori cu farfurii şi tigăi.

În urmă cu câteva săptămâni, un caz asemănător şoca Italia. Vasilica, o hunedoreancă stabilită în Calabria, a postat pe pagina ei de Facebook mai multe filmuleţe şocante, în care apărea umilind-o pe bătrâna pe care o îngrijea.

Citeşte şi O româncă revoltă Italia: Umileşte şi batjocoreşte o bătrână de care trebuie să aibă grijă VIDEO