Încă o victimă după COLECTIV. „Răzvan nu s-a sinucis! A murit pe 30 octombrie 2015. Doar s-a alăturat puţin mai târziu găştii”

Numărul celor decedaţi după tragedia din Club Colectiv a ajuns la 65. Un tânăr pe nume Răzvan a murit, sâmbătă, la un an şi nouă luni de la incendiul în care iubita sa şi-a pierdut viaţa alături de alţi 26 morţi la faţa locului şi de alţi 37 decedaţi ulterior în spitale din ţară sau din străinătate. Răzvan nu a reuşit să depăşească trauma psihică şi şi-a pus capăt zilelor, însă cei care l-au cunoscut spun că el era de fapt "ţinut în viaţă", fără să mai trăiască cu adevărat.

RomaniaTV.net
30 iul. 2017, 11:30
Încă o victimă după COLECTIV. „Răzvan nu s-a sinucis! A murit pe 30 octombrie 2015. Doar s-a alăturat puţin mai târziu găştii”

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, a postat pe Facebook un mesaj emoţionant după moartea lui Răzvan. Acesta spune că tânărul nu s-a sinucis, ci a murit pe 30.10.2015, odată cu Tina, iubita lui. Iar de atunci doar a fost ţinut în viaţă:

„RĂZVAN A MURIT ODATĂ CU INCENDIUL
Dragă presă, dragi cititori , Răzvan nu s-a sinucis. Răzvan a murit în data de 30 Octombrie 2015. El doar a mai fost conectat la viaţă în mod forţat de câteva speranțe, idei, credințe. Dar toate acestea s-au pierdut treptat, una câte una. Îmi amintesc cum, în spital doctorii mă minţeau, crezând că îmi dau speranţe, că o dată cu dispariţia aparatelor de la căpătâiul copilului â, cresc şansele de supravieţuire. În viaţa nu este aşa, o dată cu dispariţia aparatelor, speranţa, credinţa, prietenia, murim.
Răzvan nu s-a sinucis, Răzvan s-a alăturat puţin mai târziu găştii”.

Eugen Iancu a distribuit pe pagina oficială a Asociaţiei Colectiv mesajul familiei lui Răzvan, care este acum sfâşiată de durere. „Respectam dorinta oamenilor de a ne fi alaturi, precum si nevoia de informare a tuturor. Dar, dincolo de numarul 65, se afla suferinta noastra, a familiei si prietenilor lui Razvan. Ne alina gandurile bune si faptul ca atatia oameni devin partasi la durerea noastra, dar facem un apel la discretie si decenta. Vrem sa ne ducem pe ultimul drum fiul si prietenul in liniste. Va multumim pentru intelegere!„, au transmis apropiaţii lui Răzvan.

Pe 30 iulie se împlineşte un an şi 9 luni de la tragedia din Club Colectiv, în care zeci de tineri şi-au pierdut viaţa ca urmare a incendiului izbucnit în timpul concertului susţinut de trupa Goodbye to Gravity. 64 de morţi era, până sâmbătă, bilanţul vieţilor luate de flăcările din Colectiv, însă acesta a ajuns la 65 după ce unul dintre tinerii care au scăpat atunci din iad, dar care îşi pierduse iubita în incendiu, şi-a pus capăt zilelor ca urmare a depresiei pe care nu a reuşit să o depăşească.

Cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului produs în clubul Colectiv din Capitală în noaptea de 30 octombrie 2015 sunt aşteptaţi duminică seară în Piaţa Bucur, unde până luni dimineaţă va avea loc un eveniment intitulat „Noapte albă la #Colectiv”.

„În data de 30 iulie, începând cu orele 20.00 şi până la orele 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul ‘Noapte albă la #Colectiv’, întrucât se împlineşte un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi. Să venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.