Încă o zi în care câştigurile sunt asigurate de biletul redacţiei pariuri1x2.ro. Vezi „dubla” zilei

Cei care au ales sa mizeze joi pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro au facut profit. Pe propunerea de vineri avem cate un pronostic din Anglia, Championhsip, si Spania, La Liga. 

28 apr. 2017, 08:42
Încă o zi în care câştigurile sunt asigurate de biletul redacţiei pariuri1x2.ro. Vezi „dubla” zilei

Cei care au ales sa mizeze ieri pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro au facut profit. La meciul Alaves – Eibar, pe bilet a fost inclusa varianta 1x. Meciul s-a incheiat la egalitate si fara goluri. S-a marcat in schimb in Norrkoping – Jonkopings, scor 3-0, duel la care pariasem pe bilet peste 1.5 goluri. Confruntarea Kalmar – Malmo s-a incheiat 0-0, iar pariul indicat, 2 dnb, a primit cota 1.  Asadar, chiar daca nu ne-am dubla banii cu propunerea de bilet a zilei, important este faptul ca am realizat impreuna un mic castig!

Biletul zilei

Pe propunerea zilei avem cate un pronostic din Anglia, Championhsip, si Spania, La Liga. Din cea mai tare liga secunda a lumii, extragem varianta sub 3.5 cartonase la intalnirea Cardiff – Newcastle. Avem un meci de vacanta, intre o grupare gazda fara nicio tinta de etape bune si formatia pregatita de Benitez, deja promovata in Premier League.

Includem pe bilet si varianta 2 cu handicap asiatic +2 la meciul Villarreal – Gijon (daca echipa gazda castiga la exact 2 goluri, primim cota 1).  La doar 4 runde distanta de finis, la 8 puncte in spatele echipelor de pe locurile 3-4, Sevilla si Atletico Madrid, dar si cu deplasari viitoare la Barcelona si Valencia,  Villarreal este constienta ca nu mai poate ataca pozitiile de Liga Campioinilor. Automat, mobilizarea nu va mai fi la nivel maxim in unele jocuri,  in care Soldado si compania se vor multumi cu „putinul”. La polul opus, Gijon este cu sabia deasupra capului. Oaspetii de astazi se afla la 6 lungimi distanta de salvarea de la retrogradare si au nevoie disperata nu doar de un punct, ci de toate cele 3 puse la bataie in confruntarea pe El Madrigal.

Biletul zilei

21:45, Cardiff – Newcastle, Sub 3.5 cartonase
21:45, Villareal – Gijon, Gijon + 2 asiatic
 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.