Încă un divorţ şochează showbizul: au aruncat verighetele după şapte ani de mariaj

Tensiuni, certuri aprinse şi lipsă de sex. Cu astfel de probleme se confruntă în cuplu Nicole Kidman şi soţul ei, Keith Urban, care, spun surse apropiate lor, sunt la un pas de divorţ.

18 apr. 2014, 13:24
Încă un divorţ şochează showbizul: au aruncat verighetele după şapte ani de mariaj

Nicole Kidman are mari probleme în căsnicie. Dacă toată lumea îi vedea fericiţi în mariajul lor de 7 ani, ei bine lucrurile stau altfel între actriţă şi solistul de muzică country Keith Urban

În ultimul an cele două staruri nu se mai înţeleg deloc şi nu reuşesc să-şi erzolve problemele din cuplu. Aşa se face că atmosfera este tot mai tensionată în cuplu, iar motivul sunt turneele lungi ale interpretului. Nicole se mai plânge şi de faptul că ea şi soţul ei nu au mai făcut sex de luni bune.

Cătălin Măruţă şi Andra se despart? Zvon pe internet

Nicole este supărată pe Keith pentru că îşi prelungeşte mereu turneele şi nu apucă să petreacă timp împreună. Ea credea că vor sta mai mult amândoi şi la Sindney (Australia, n.r.) şi în Nashville (America, n.r.). Dar Nicole a plecat în martie în Australia şi are de gând să rămână aici”, a declarat o sursă pentru revista Star.

Kidman mai este supărată pe soţul ei pentru că flirtează cu alte femei. Ultima oară, conform aceleiaşi surse, aceasta i-a reproşat că i-a făcut ochi dulci frumoasei… Jennifer Lopez.

„A fost umilitor pentru Nicole să vadă că soţul ei mai avea puţin şi saliva atunci când a văzut-o. Şi a fost martoră o ţară întreagă”, a adăugat sursa.

Prietenii celor doi susţin că Nicole şi Keith sunt pe punctul de a divorţa şi că au de împărţit o avere de 175 de milioane de dolari.

Nicole şi Keith s-au căsătorit în 2006, la Sydney. Kidman a mai fost căsătorită 11 ani cu actorul Tom Cruise între 1990-2001. Cu acesta are doi copii adoptaţi, Isabella (22 de ani) şi Connor (19 ani).