Incediu violent la o fabrică din Timiş. 169 de angajaţi au fost evacuaţi de urgenţă

Un număr de 169 de angajați ai unei fabrici din apropierea Timișoarei, care lucrau în tura de noapte, s-au autoevacuat după ce în incintă a izbucnit un incendiu, la un panou electric, au declarat vineri reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ''Banat''.

RomaniaTV.net
03 nov. 2017, 07:15
Incediu violent la o fabrică din Timiş. 169 de angajaţi au fost evacuaţi de urgenţă

”ISU Timiș a fost solicitat după miezul nopții de joi spre vineri să intervină pentru lichidarea unui incendiu la un panou electric, în incinta unui operator economic care produce piese/accesorii auto. La locul intervenției s-au deplasat 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autosanitară SMURD, doi ofițeri și 29 subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, ai Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și Subunitatea de Pompieri Buziaș”, a spus presei purtătoarea de cuvânt a ISU ”Banat”, Elena Megherea.

Conform acesteia, datorită intervenției prompte a pompierilor militari, incendiul a fost lichidat într-un timp scurt, evitându-se extinderea acestuia la întreaga hală. Nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi Incendiu puternic la un magazin şi la un restaurant din Suceava. DN17 a fost blocat