Incendiu Bamboo. Reprezentanţii MAI aşteaptă permisiunea procurorului şi a ISC ca să intre în perimetrul clubului UPDATE

Anchetatorii întocmesc marți documentele, analizează și evaluează situația în cazul incendiului de la clubul Bamboo, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei. În acest context, aceștia au precizat că marți nu vor mai avea loc audieri. 

RomaniaTV.net
24 ian. 2017, 08:42
Incendiu Bamboo. Reprezentanţii MAI aşteaptă permisiunea procurorului şi a ISC ca să intre în perimetrul clubului UPDATE

UPDATE ora 11.15 Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susține că așteaptă permisiunea reprezentanților Inspectoratul de Stat în Construcții și pe cea a procurorului pentru ca reprezentanții MAI să intre în perimetrul unde a izbucnit incendiul de la clubul Bamboo din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Ieri (luni – n.r.) am reușit să stingem ultimul focar. Am ținut incendiul sub supraveghere și pe durata nopții. Sunt bucuroasă că am reușit să externăm încă o persoană care a fost afectată, o persoană de cetățenie bulgară. Așteptam ca procurorul și cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții să ne permită să intram în perimetrul incendiului în condiții de siguranță„, a declarat Carmen Dan.

Incendiul de la clubul Bamboo din noaptea de vineri spre sâmbătă a fost declarat stins luni, la ora 12,30. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare parte. La momentul producerii incendiului au ajuns la spitalele din Capitală 44 de persoane, iar luni mai erau internate trei. Niciunul dintre pacienți nu a prezentat arsuri.

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis.

„A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut… Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit”, a declarat italianul Joshua Castellano, după ce a fost audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă.

Citeşte şi Joshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo: Nu cred că a luat foc de la instalaţia electrică, nici de la o ţigară