INCENDIU BAMBOO, starea răniţilor din spitale. Vezi câţi tineri au rămas internaţi după tragedia din club

INCENDIU CLUB BAMBOO. Incendiu uriaş la clubul Bamboo din Bucureşti, 42 de persoane au ajuns la spital, arată ultimul bilanţ oficial. Peste 50 de ambulanţe şi maşini de pompieriau au intervenit la faţa locului.

21 ian. 2017, 10:29
INCENDIU BAMBOO, starea răniţilor din spitale. Vezi câţi tineri au rămas internaţi după tragedia din club

INCENDIU CLUB BAMBOO. Un incendiu extrem de violent a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo din Capitală. 42 de tineri au ajuns la spital. 27 de ambulanţe şi 24 de echipaje de pompieri au intervenit la incendiu. S-a instituit cod roşu de intervenţie.

UPDATE ORA 14: În prezent se mai află internate în unitățile spitalicești din București un număr de 5 persoane care au suferit afecțiuni în urma accidentului de la Clubul Bamboo, conform datelor transmise de Centrul Operativ pentru Situații de Urgență la Ministerul Sănătății.

Dintre acestea, un număr de 4 persoane se află internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București si 1 persoană la Spitalul Pantelimon.

Niciunul dintre pacienți nu au prezentat arsuri.

O singură pacientă care se află internată la Spitalul Floreasca se află într-o situație care necesită supraveghere specială.



Potrivit Ministerului Sănătăţii, în această dimineață s-au prezentat la unitățile spitalicești un număr de 42 de persoane, din care 10 persoane au necesitat internare, după cum urmează:

  • la Spitalul Clinic de Urgență București s-au prezentat un număr de 22 persoane, din care în prezent mai sunt internate 9 persoane;
  • la Spitalul Universitar de Urgență București s-au prezentat 6 persoane, nici o persoană nu a necesitat internare;
  • la Spitalul Clinic de Urgență Pantelimon s-au prezentat 5 persoane din care o persoană mai este internată;
  • la Sitalul Clinic de Urgență Colentina s-au prezentat 3 persoane, nici o persoană internată;
  • la Spitalul de Urgență Elias s-au prezentat 6 persoane care nu au necesitat internare.

Cei 10 pacienți internați în prezent sunt conștienți, au intoxicații cu monoxid de carbon sau traumatisme de membre sau de coloană vertebrală (zona lombară).

Niciunul dintre pacienți nu a prezentat arsuri, o singură pacientă care se află internată în secția de ATI a Spitalului Floreasca se află într-o situație care necesită supraveghere specială.

Ministrul Sănătății a făcut apel ca, toate persoanele care nu au acceptat internarea în urma consultului medical, dar care vor prezenta pe parcursul zilei dureri de cap, vertij, stări de rău să contacteze serviciile de ambulanță sau să se prezinte imediat la orice unitate de primiri urgențe pentru monitorizarea stării de sănătate.

Ministrul Bodog a mai subliniat că situația răniților este în dinamică, mulți dintre aceștia prezentându-se la spital prin mjloace proprii.

INCENDIU CLUB BAMBOO. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital, informează ISU București.

INCENDIU CLUB BAMBOO.

  • CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Imagini revoltătoare. Ce au făcut patronii când au văzut că arde clubul

Oamenii fac mărturii cutremurătoare: Toată lumea s-a călcat în picioare. Am crezut că e un atentat ceva

Vedetă scăpată din infernul de la Bamboo: „Sunt încă şocată şi mă rog la Dumnezeu să nu existe victime”

INCENDIU BAMBOO: Dosar penal pentru distrugere. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Seviciul Omoruri continuă ancheta

INCENDIU CLUB BAMBOO. Imagini şocante din timpul dezastrului, oameni salvaţi în ultima clipă

Clubul Bamboo a mai ars din temelii şi în 2005

Incendiu Bamboo: Documentele necesare funcţionării sunt conform normelor, căile de evacuare au funcţionat, susţin avocaţii

Incendiu puternic într-un club din Capitală, zeci de persoane au fost rănite. Bamboo a ars ca o torţă şi s-a prăbuşit