INCENDIU CLUB BAMBOO. Imagini din club, înainte de izbucnirea flăcărilor VIDEO

INCENDIU CLUB BAMBOO. Un incendiu extrem de violent a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo din Capitală. 38 de tineri au ajuns la spital. 27 de ambulanţe şi 24 de echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor. S-a instituit cod roşu de intervenţie.

21 ian. 2017, 08:54

INCENDIU CLUB BAMBOO. Incendiu uriaş la clubul Bamboo din Bucureşti, 38 de persoane au ajuns la spital, arată ultimul bilanţ oficial. Peste 50 de ambulanţe şi maşini de pompieriau au intervenit la faţa locului, iar salvatorii nu exclud ca înăuntru să fi fost prinşi oameni. Mulţi s-au salvat sărând în piscina clubului şi în lacul din apropiere, iar flăcările s-au extins pe 2.500 de metri pătraţi. Cea mai mare parte a clubului s-a prăbuşit. Autorităţile au confirmat că acest club nu avea toate autorizaţiile de funcţionare.

Înainte de izbucnirea flăcărilor, tinerii se distrau în club fără să bănuiască vreo secundă că în câteva minute întreaga clădirea o să fie mistuită de un incendiu violent.

INCENDIU CLUB BAMBOO. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital, informează ISU București.

INCENDIU CLUB BAMBOO. Dosarul depus de Bamboo pentru autorizația de funcționare era incomplet. „Clubul nu avea autorizaţie de funcţionare şi autorizaţie de construcţie receptionată. Acesta este şi motivul pentru care nu avea autorizaţie de funcţionare”, a spus viceprimarul, într-o intervenţie la Digi 24.

El a spus că nu ştia aceste lucruri, dar că s-a interesat sâmbătă dimineaţă. Popescu a precizat că acest club a fost amendat din acest motiv anul trecut, urma să fie din nou amendat în această lună şi urma să îi fie suspendată şi activitatea.

Viceprimarul a subliniat însă că ISU a avizat planul de acţiune în caz de incendiu al clubului Bamboo.

INCENDIU CLUB BAMBOO. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru distrugere în dosarul privind incendiul de la clubul Bamboo, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituției Alexandru Georgescu.

„S-a constituit. L-am preluat la Parchetul Capitalei. Pentru distrugere, deocamdată, vedem în funcție de ce va fi”, a afirmat reprezentantul PTB, întrebat dacă s-a constituit dosar și pentru ce faptă s-a început urmărirea penală în cazul incendiului de la clubul Bamboo.

El a precizat că a fost trimisă la fața locului o echipă de anchetatori. „Doi procurori criminaliști. Acum mă duc și eu acolo. O să meargă și șeful de secție și, mă rog, Poliție „, a menționat Georgescu.

INCENDIU CLUB BAMBOO.

  • CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Imagini revoltătoare. Ce au făcut patronii când au văzut că arde clubul

Oamenii fac mărturii cutremurătoare: Toată lumea s-a călcat în picioare. Am crezut că e un atentat ceva

Vedetă scăpată din infernul de la Bamboo: „Sunt încă şocată şi mă rog la Dumnezeu să nu existe victime”

INCENDIU BAMBOO: Dosar penal pentru distrugere. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Seviciul Omoruri continuă ancheta

INCENDIU CLUB BAMBOO. Imagini şocante din timpul dezastrului, oameni salvaţi în ultima clipă

Clubul Bamboo a mai ars din temelii şi în 2005

Incendiu Bamboo: Documentele necesare funcţionării sunt conform normelor, căile de evacuare au funcţionat, susţin avocaţii

Incendiu puternic într-un club din Capitală, zeci de persoane au fost rănite. Bamboo a ars ca o torţă şi s-a prăbuşit