INCENDIU COLECTIV. Blestemul unei mame care şi-a îngropat fiica: Să ardă de vii. Mi-au omorât copilul

INCENDIU COLECTIV. Alexandra Matache a murit pe patul pe patul spitalului Bagdasar, acolo unde era internată, în urma tragedia de la club Colectiv. Mama fetei este îngenunchiată de durere şi blesteamă cu lacrimi în ochi cei trei patroni de club.

05 nov. 2015, 19:36

INCENDIU COLECTIV. Cristina Matache, mama Alexandrei, nu poate accepta că nu-şi va mai vedea niciodată fiica. Pentru un parinte, sentimentul este îngrozitor, spune femeia, care spera ca cei care i-au omorat fiica sa plătească scump.

„Mi-au omorat copilul, singurul meu copil. Fata mea! Era tot ce aveam, nu mai avem alti copii. Sper ca patronii clubului sa arda de vii asa cum a ars si copilul meu. Sa fie pedepsiti toti, tot acest sistem corupt din Romania. O sa-mi ingrop copilul si voi iesi in strada. Lucrurile nu vo ramane asa. O sa lupt pentru dreptate. Alexandra iubea oamenii, iar oamenii au ucis-o. Nu este drept”, a declarat Cristina Matache, pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: De ce au fost arestaţi patronii de la Colectiv: Au dat dovadă de o gravă neglijenţă şi iresponsabilitate

Ultimele date referitoare la starea victimelor din Clubul Colectiv indică un număr de 130 de pacienţi încă internaţi în spitalele din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Dintre aceştia, 83 sunt în stare critică şi gravă.

Citeşte şi: INCENDIU COLECTIV. Raed Arafat: Se evaluează cazurile care pot fi preluate în străinătate pentru tratament