INCENDIU COLECTIV. Cătălin Ilniţchi: Viaţa mea s-a schimbat. Imaginile din noaptea aceea nu o să se şteargă uşor

INCENDIU COLECTIV. Fotograful Cătălin Ilniţchi a declarat, la România TV, că viaţa sa s-a schimbat în urma incendiului produs în clubul Colectiv, în noaptea de 30 octombrie. Tânărul a spus că a început un program de recuperare şi că încearcă să se gândească mai puţin la tragedie, deşi imaginile de atunci care i s-au întipărit în memorie "nu o să se şteargă prea uşor".

30 ian. 2016, 13:45
INCENDIU COLECTIV. Cătălin Ilniţchi: Viaţa mea s-a schimbat. Imaginile din noaptea aceea nu o să se şteargă uşor

INCENDIU COLECTIV. La trei luni de la tragedia din clubul Colectiv, Cătălin Ilniţchi a povestit, la România TV, momentele dificile prin care trece.

Cele trei luni de zile au fost destul de dificile, pentru că am fost o lună în comă, iar apoi am fost transferat în Israel. După ce m-am întors în ţară, evoluţia mea şi-a urmat cursul firesc, conform aşteptărilor medicilor. La întoarcerea în ţară a început alergătura către diverse instituţii ale statului pentru a-mi putea obţine un concediu medical, pentru a putea să încep un program de recuperare. Viaţa mea s-a schimbat şi imaginile din noaptea aceea pe care însă le am în cap nu o să se şteargă prea uşor. Eu acum încerc să îmi văd de recuperarea mea şi încerc să mă gândesc cât mai puţin la momentul acela. Din momentul în care m-am trezit din coma indusă a fost la fel de limpede ca şi acum. Eu din momentul în care m-am trezit mi-am adus aminte ce s-a întâmplat, dar să speculez pe marginea… ce s-a întâmplat în mod oficial, ce au descoperit anchetatorii, asta nu pot să o fac. Eu când am ajuns la club pentru a face fotografii, totul era deja montat, nu ştiu cine ar fi montat„, a spus Cătălin.

La sfârşitul anului trecut, fotograful spunea, printr-un mesaj postat pe Facebook, că în Spitalul Floreasca din Capitală a avut parte de un tratament profesionist pentru care mulţumeşte medicilor români, adăugând că nu poate preciza sursa infecţiei cu care a ajuns în spitalul din Israel.

Citeşte şi Mama unui tânăr rănit în clubul Colectiv, mesaj dur pe Facebook după ce Elena Udrea a spus că nu corupţia a ucis

Nu pot spune cu precizie care a fost sursa infecţiei cu care am ajuns la spitalul Tel HaShomer. În Israel, după trezirea mea, discutând cu medicii despre situaţia mea medicală, am aflat că pe toata perioada cât am fost spitalizat in România am avut parte de un tratament profesionist de la o echipă medicală bine pregătită. Mai mult, la controlul medical de după întoarcerea mea în România am fost primit foarte bine şi toată lumea s-a comportat intr-un mod exemplar. Doresc să mulţumesc din suflet întregului personal medical care a făcut posibilă însănătoşirea mea: paramedicii de pe Ambulanta SMURD, personalul medical de la Spitalul Floreasca şi Tel HaShomer din Israel„, a scris Cătălin, pe Facebook.

Sâmbătă, 30 ianuarie, s-au împlinit trei luni de la tragedia din clubul Colectiv. Supravieţuitorii s-au întors la locul infernului. Au încă răni adânci, dar şi întrebări. Autorităţile nu au reuşit nici până acum să dea un răspuns clar despre ce s-a întâmplat în noaptea de coşmar. Este şi revoltă în rândul familiilor, pentru că, spun oamenii, România nu s-a schimbat. Mai mulţi preoţi au ţinut o slujbă în memoria celor 63 de morţi şi s-au aprins lumânări pentru ei.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. MISTER neelucidat. Anchetatorii nu reuşesc să afle cine a dus artificiile în club