Cătălin Scânteie, rănit în INCENDIUL de la COLECTIV: La cele mai mici atingeri, ţâşneşte sângele. IMAGINI CUTREMURĂTOARE

INCENDIU COLECTIV. Cătălin Scânteie, unul dintre răniţii din Clubul Colectiv, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cutremurătoare cu rănile provocate de arsuri. Acesta a mers pe 30 octombrie la concertul Goodbye To Gravity împreună cu soţia sa, Sanda, şi amândoi au suferit arsuri grave.

03 ian. 2016, 11:53

INCENDIU COLECTIV. Cătălin Scânteie a scris un mesaj extrem de emoţionant pe Facebook şi a postat imagini cutremurătoare cu rănile pe care le-a suferit.

Ce ne dorim de la anul 2016?

Pai sa vedem… In primul rand sanatate familiei. In al doilea rand sa scapam dracului macar de 30% din urmele de la arsuri… si evident de dureri, intepaturi, mancarimi, etc… Si nu in ultimul rand sa se gaseasca vinovatii pentru tragedia din Colectiv.

Atat ne dorim. Credeti ca cerem prea mult?

Sanda nu apare in poze. Ce se vede mai jos sunt doar arsurile „mele”… Din pacate la ea starea de sanatate este mult mai delicata astfel ca e posibil sa sufere o noua interventie chirurgicala cat de curand. Sper totusi sa nu se intample asta deoarece o vom lua de la capat.

Cer scuze celor care nu suporta asemenea „privelisti”, dar imbracati pe afara, pe strada, la magazin… cu manusi pe maini… chiar si fara ele, cand ne miscam, cand vorbim, cand socializam sau facem – dregem chestii, lumea are impresia ca suntem bine-merci.

Din nefericire nu este deloc asa. Nu mai avem termoreglare, simtim pana si cel mai „mic” frig inghetandu-ne mainile aproape instant. Nu ne mai putem folosi de ele cum o faceam candva si uneori la cele mai mici atingeri de suprafete taiaose, margini, colturi, durerea este insuportabila. Plus ca impactul lasa in urma destul de des rani sau flictene (basici dureroase care acumuleaza apa din organism)…

Citeşte şi Mesaje emoţionante ale unui supravieţuitor din Colectiv: Asta înseamnă să fii „satanist”. Claudiu Petre, TE IUBESC

Tineti minte, noi nu am avut simple arsuri. La noi, dar si la alti supravietuitori din Colectiv „repararea” mainilor a constat in GREFE de piele, grefe prelevate de pe picioare… Da, da… alte dureri au existat si acolo unde de la cea mai mica forma de „scarpinare” apareau si inca apar semne… sau tasneste sangele, pielea fiind foarte sensibila.

Cer scuze deasemenea celor carora nu le raspundem la telefon si mesaje… sau celor pe care ii sunam cu foarte mare intarziere. Incercam sa punem pe primul plan urgentele deoarece stiti voi, „linistea” trebuie sa fie cuvantul de ordine in aceste momente.

Viata noastra s-a schimbat mult (spre total) dupa 30 octombrie… si din pacate nu doar fizic ci si PSIHIC.

Ramas bun 2015, an in care mi-au murit multi prieteni apropiati in Colectiv un an care s-a anuntat unul destul prost… prin decesul tatalui meu la numai 65 de ani. Bine ai venit 2016! Sper sa fii un an mai bun decat nemernicul de an „al mortii”… 2015!

Iubiti-va mult si incercati sa va bucurati de toate „maruntisurile” vietii!„, a scris, pe Facebook, Cătălin Scânteie.

Cătălin Scânteie este unul dintre răniţii din Club Colectiv care au avut norocul să trăiască. Chitarist al trupei Hatemode, Cătălin a mers la concertul Goodbye To Gravity împreună cu soţia sa, Sanda, şi amândoi au suferit arsuri serioase, care i-au ţinut în spital aproape o lună.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. STENOGRAME: Autorităţile ştiau ce va fi în club. A fost provocare. I-a făcut ca la rotisor