INCENDIU COLECTIV. Doi răniţi au murit la Rotterdam, după aterizare

INCENDIU COLECTIV. 16 răniţi în incendiul de la clubul Colectiv au fost transportaţi sîmbătă dimineaţa la spitale din Belgia şi Olanda, pentru tratament. Doi dintre ei au decedat la Rotterdam, după aterizarea în Olanda.

07 nov. 2015, 10:01
INCENDIU COLECTIV. Doi răniţi au murit la Rotterdam, după aterizare

INCENDIU COLECTIV. Şase persoane rănite în incendiul de la clubul Colectiv, pe data de 30 octombrie, au murit în cursul zilei de sâmbătă, 7 noiembrie. Bilanţul total al morţilor în urma acestei tragedii a ajuns astfel la 38.

Citeşte şi TRAGEDIA DE LA COLECTIV. A murit bărbatul pentru care Gigi Becali a donat 70.000 de euro

INCENDIU COLECTIV. Doi dintre pacienţi au murit pe aeroportul din Rotterdam, la aterizare. Ei se aflau printre cei opt răniţi care trebuiau să fie repartizaţi în trei spitale din Olanda, ei plecând sâmbătă dimineaţa de la Baza Militară Otopeni, cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române. Una dintre cele două persoane decedate este o femeie cetăţean italian, rănită în incendiul de la clubul Colectiv.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Numărul morţilor a ajuns la 38. ŞASE răniţi au decedat sâmbătă

INCENDIU COLECTIV. Una dintre persoanele decedate la Rotterdam a murit în drum spre spital, în ambulanţă, iar pacienta italiană a murit la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare efectuate de medici nu au dat niciun rezultat.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Medicii evaluează răniţii de la Spitalul de Arşi: Opt sunt în stare critică