INCENDIU COLECTIV. Drama tatălui lui Mihai Alexandru, povestită de un ceasornicar. Episod emoţionant petrecut la Obor

INCENDIU COLECTIV. Tatăl lui Mihai Alexandru, chitaristul trupei Goodbye To Gravity, mort alături de iubita sa în incendiul de la clubul Colectiv, a mers joi dimineaţă în Piaţa Obor, din Capitală, pentru a schimba bateriile de la două ceasuri care au aparţinut fiului său. Întâmplarea a fost povestită chiar de ceasornicarul la care a mers tatăl lui Mihai.

27 nov. 2015, 15:57
INCENDIU COLECTIV. Drama tatălui lui Mihai Alexandru, povestită de un ceasornicar. Episod emoţionant petrecut la Obor

INCENDIU COLECTIV. „Dimineața Colectivă la Bucur Obor ! Azi dimineața am avut parte de o experiența trista care mi-a adus aminte de tragedia din clubul Colectiv… Un client aștepta cuminte sa i se schimbe bateria la cele 2 ceasuri care le ținea strâns in mâna . Era un om in jurul vârstei de 60 de ani , mărunțel , cu o basca pe cap , si destul de dezinvolt ma roagă sa i schimb bateriile celor 2 ceasuri care ” sunt ale fiului meu ” , la prima vedere ceva banal dar continuând sa spună ” am pățit o tragedie la Colectiv”.

Atunci am ridicat privirea si am simțit in glasul acelui om o Tristețe nemarginita, „baiatul meu era chitaristul formației Goodbye to Gravity , a murit impreuna cu prietena lui , i-am găsit a doua zi la morga , nu erau Arși , au murit asfixiați , mi-a rămas doar basca asta , si hanoracul cu sigla formației , acum vreau sa dau ceasurile astea doua de pomana , dar vreau sa le dau in stare de funcționare”.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV: S-a mai stins din viaţă un tânăr. Bilanţul morţilor a ajuns la 60

Intre timp un domn însoțit de o domnișoara se opresc având un ceas in mâna, domnul cu basca si hanorac o întreaba pe domnișoara abia sosita daca poarta ceas ,aceasta nedumerită Răspunde afirmativ , atunci domnul întinde un ceas către domnișoara spunându-i ca acela fusese unul din ceasurile fiului său si vrea sa-l dea de pomana pentru ca fiul lui a murit in clubul Colectiv. Domnișoara profund marcată – de altfel ca si mine- il consolează pe domnul cu vocea trista si il întreaba daca nu a facut vreun demers ceva.

Citeşte şi Al doilea chitarist al trupei Goodbye Gravity şi iubita lui AU MURIT în urma incendiului din Colectiv

Domnul Răspunde cu aceeași Tristețe in voce „domnișoara m-au întrebat daca vreau sa ma constitui parte civilă in proces , pentru eventuale despăgubiri , dar nici o suma de bani nu imi poate aduce copiii înapoi , asa ca am refuzat „. Dupa cele spuse cu aceeași Tristețe in suflet se întoarce si pleacă . Mai târziu am citit ca Mihai Alexandru era chitaristul formației si iubita lui era Cătălina. Dumnezeu sa-i odihneasca!!”, a scris ceasornicarul Robert Mihalcea, pe Facebook.