Incendiu Colectiv: Mesaje emoţionante pe pagina Teodorei Maftei

A fost prinsă în iadul din clubul Colectiv, în noaptea de 30 octombrie, apoi s-a luptat pentru viața ei timp de aproape două săptămâni în spitalele din București și Israel. Jurnalista Teodora Maftei se numără printre cele 63 de persoane care și-au pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv. Prietenii n-au uitat-o pe cea care i-a inspirat cu forța și bunătatea ei, scrie Click.

02 ian. 2016, 15:35
Incendiu Colectiv: Mesaje emoţionante pe pagina Teodorei Maftei

Pe pagina personală de Facebook a jurnalistei au apărut mai multe mesaje în primele ore ale anului 2016. Fratele Teodorei, Ioan Viorel Maftei, a postat câteva vresuri emoționante.
Cuvinte șuvoi
Versul începând
Priviri înapoi
Ziua legănând.

Dor chinuitor
Clipele cântând
Ceasul trecător
Suflet macinând.

Liniștea vorbește
Șoapte suspinând
Văzduhul privește
Zâmbete-așteptând.

Amintire-ascunsă
Lacrima dormind
Dragoste nespusă
Timp îmbrațișând.

Prietenii jurnalistei au postat mai multe imagini cu pinguini, cu trimitere la porecla tinerei care a fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulări de lichid aflată pe creierul mic. De data aceasta însă, organismul ei nu a mai rezistat. Internată cu arsuri pe 45 la sută din suprafața corpului, în urma incendiului de la clucbul Colectiv, Teodora Maftei a pierdut lupta cu moartea.
Bilanţul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 63 de morţi şi sute de răniţi. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei se numără artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini. Incendiul a izbucnit în noaptea de 30 octombrie, în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity. Patru din cei cinci membri ai trupei au și-au pierdut viața în incendiu sau în săptămânile care au urmat. Solistul Andrei Găluț se află internat în Olanda.