INCENDIU COLECTIV. Povestea Elsei Albu. Tânăra de 30 de ani îşi serba ziua de naştere în Colectiv

Elsa Albu, în vârstă de 30 de ani, a murit, joi, la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Tânăra locuia de 11 ani în Anglia şi s-a întors în ţară pentru a-şi serba ziua de naştere alături de fratele ei.

19 nov. 2015, 14:51

Ana Albu (Elsa) a fost transferată miercuri de la Spitalul „Sfântul Ioan” la Spitalul de Arşi. Tânăra a fost internată în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv, în stare gravă, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii.

„Odihneste-te in pace, Elsa. E greu de descris ce e in inima noastra”, „Drum bun, draga noasta Elsa Albu! Te iubim si nu te vom uita niciodata!”, „Drum bun suflet frumos!!”, sunt câteva dintre mesajele postate de prietenii Elsei pe Facebook.

Elsa Albu, născută în România, dar rezidentă în Marea Britanie de 11 ani, şi-a sărbătorit ziua de naştere în clubul Colectiv, în 30 octombrie, alături de prieteni şi de fratele ei, Adrian Albu.

CITEŞTE ŞI Veşti cutremurătoare despre starea lui Andrei Găluţ. Medicii rup tăcerea şi vorbesc despre arsurile solistului

Saptamana trecută, logodnicul ei făcea un apel disperat. Dwain Mensah declara că autorităţile britanice au anunţat că vor suporta cheltuielile pentru tratamente medicale în Regatul Unit pentru ea, însă nu îi vor asigura şi transportul, care se ridică la 50.000 de lire sterline.

„Tuturor celor transferaţi săptămâna trecută li s-a spus că statul român va suporta cheltuielile, însă am auzit luni că oficialii români reevaluează fondurile pentru transferuri. Prietenii ei au murit, iar fratele ei a suferit arsuri grave, până la os”, a spus Dwain Mensah.

În spitalele din București mai sunt internați 11 răniți în Colectiv, care se află în stare critică și gravă, alți 33 fiind în stare stabilă. De asemenea, 30 de victime sunt internate în unități medicale din străinătate.

CITEŞTE ŞI S-au publicat IMAGINILE din Colectiv. ULTIMELE poze cu victimele în viaţă GALERIE FOTO