Incendiu de proporţii la secţia de la Topliţa a fabricii de viori din Reghin

Un incendiu de proporții a izbucnit luni la secția de la Toplița a fabricii de viori din Reghin, iar la fața locului acționează opt autospeciale cu apă și spumă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita și serviciile voluntare din zonă, fiind solicitate în sprijin și echipaje de la ISU Mureș.

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 18:21
Incendiu de proporţii la secţia de la Topliţa a fabricii de viori din Reghin

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că arde hala de producție pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați, mai multe echipaje de pompieri profesioniști și voluntari acționând pentru stingerea incendiului.

‘Acționează patru autospeciale ale ISU Harghita, respectiv din Toplița, Corbu și Gheorgheni, patru autospeciale de la serviciile voluntare de la Borsec, Subcetate și Sărmaș, fiind cerute în sprijin și trei autospeciale de la ISU Mureș, de la Deda și Reghin, cu echipajele aferente’, a precizat Alina Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat victime.

Primarul din Toplița, Stelul Platon, a explicat, pentru AGERPRES, că incendiul se manifestă la ‘o secție a fabricii de viori de la Reghin, iar la momentul izbucnirii acestuia în hala de producție nu se aflau muncitori, întrucât aceștia lucrează numai în schimbul de dimineață’.

Citeşte şi Incendiu puternic în Reşiţa. Un bărbat a vrut să-şi pedepsească soţia, însă a dat foc la opt case