Incendiu devastator în Călăraşi. Mii de baloţi, distruşi de flăcări VIDEO

Scandal într-o comună din judeţul Călăraşi după un incendiu devastator. Un bărbat din localitatea Sohatu este acuzat că a dat foc la mii de baloţi care-i aparţin unui vecin. Motivul: răzbunarea. Păgubitul ar fi cumpărat un teren pe care îl voia şi bărbatul acuzat că a dat foc, potrivit România TV. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

27 nov. 2017, 18:57
Incendiu devastator în Călăraşi. Mii de baloţi, distruşi de flăcări VIDEO

Mii de baloţi au ars în incendiul de proporţii. Fermierul care a rămas cu o pagubă imensă susţine că un vecin care tocmai a dispărut de acasă a pus focul.

De duşmănie că i-am luat un teren pe care l-am cumpărat cu documente. Mi-a distrus culturi de floare anul ăsta de vreo trei hectare, am probe, documente cu raport de expertiză. A făcut puşcărie vreo patru-cinci ani, tâlhărie şi furturi. Unui prieten din Sohatu tot aşa i s-a pus la vreo 1000-2000 de baloţi de lucernă„, a spus bărbatul.

Bărbatul spune că a fost avertizat că i se va pune foc, dar şeful de post ar fi luat în râs ameninţarea.

Nu e prima dată când un sătean din Sohatu este pedepsit aşa. Anul trecut, la doar câteva străzi, a ars o altă fermă. Primarul comunei Sohatu admite că nu are soluţii.

M-a sunat fermierul dimineaţă la 6. Nu e primul care păţeşte. Au mai fost două evenimente. Să nu mai poţi să dormi liniştit în casă de frică că vine să-ţi pună unul foc din cine ştie ce motiv e grav, foarte grav„, a spus primarul.

Reprezentanţii IPJ Călăraşi susţin că în acest caz a fost deschis un dosar penal. Cercetările sunt făcute pentru distrugere în culpă.

Citeşte şi Incendiu puternic din cauza unui coş defect. Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu fum