Incendiu în Giurgiu. O bătrână a murit după ce a salvat alte trei persoane

O femeie în vârstă de 83 de ani din comuna giurgiuveană Singureni a decedat în noaptea de duminică spre luni, intoxicată cu fum după ce un incendiu a izbucnit la locuinţa ei. Bătrâna şi-a anunţat anterior rudele din celelalte camere din casă despre dezastru pentru a se salva.

03 feb. 2014, 08:55
Incendiu în Giurgiu. O bătrână a murit după ce a salvat alte trei persoane

Incendiul a fost observat cu foarte mare întârziere, fiind anunţat la 2:30, la sosirea pompierilor incendiul era generalizat, femeia de 83 de ani nemaiputând fi salvată. Ea a decedat intoxicată cu fum, dar a reuşit să salveze alte trei persoane din locuinţă, adulţi, copii şi nepoţi ai victimei, anunţându-i că în casă are loc un incendiu”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

Incendiul a fost stins în aproximativ patru ore, intervenţia fiind dificilă deoarece acoperişul s-a prăbuşit, iar pompierii au fost nevoiţi să decoperteze casa pentru a lichida incendiul.

Pentru stingerea incendiului au acţionat două autospeciale cu apă şi spumă, iar la faţa locului a mai sosit o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Una din cele trei persoane scoase din locuinţă prin sprijinul bătrânei a suferit un atac de panică şi unele arsuri minore, dar a refuzat să fie transportată la spital. Nici pentru celelalte două persoane nu a fost necesar transportul la spital.

În incendiu au ars acoperişul, o parte din plafon, mobilier, aparatură de uz casnic şi materiale textile. Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul a izbucnit de la un coş de fum neprotejat.

Citeşte şi INCENDIU puternic la o grădiniţă din Giurgiu