Incendiu în metroul din Paris. Lumea a intrat în panică. Circulaţia trenurilor a fost oprită temporar GALERIE FOTO

Două persoane au fost rănite ușor în urma unui incendiu care a izbucnit accidental miercuri seara în stația de metrou situată în Piața Italia din Paris, a relatat BFMTV. Publicația Le Parisien informează că în total trei persoane au suferit ușor, doi călători și un conductor de metrou.

09 feb. 2017, 06:53

Cei trei s-au intoxicat ușor cu fum în urma incendiului izbucnit pe linia 6, potrivit mass-media franceze.

Conform Le Parisien, circulația trenurilor pe linia 6 a metroului din Paris, în zona stației din Piața Italia, a fost oprită până la ora locală 0:55 din cauza fumului degajat în urma incendiului survenit în jurul orei 21:15. Potrivit primelor informații, incidentul ar avea cauze de ordin tehnic, informează Agerpres.

Unii martori spun că un arc electric ar fi la originea degajării fumului și a unei explozii. Inițial, presa franceză a relatat miercuri seara că pasagerii din stația de metrou din piața Italia sunt evacuați în urma unei explozii, ulterior specificând că este vorba de un incendiu accidental.

Citeşte şi Accident la metroul din Londra. Oamenii au intrat în panică. Mai multe persoane au fost rănite

„Pasagerii au fost evacuați de către agenții din stație. Pompierii au intervenit rapid și angajații de la mentenanță sunt în prezent la fața locului pentru a se ocupa de problemă”, a explicat imediat după incident conducerea metroului din Paris.