Incendiu într-o parcare din Timişoara. Patru maşini au ars din cauza unui scurtcircuit VIDEO

Patru maşini aflate într-o parcare din Timişoara, au fost cuprinse de flăcări, în noaptea de marţi spre miercuri, două dintre acestea fiind distruse în întregime, cel mai probabil incendiul izbucnind în urma unui scurtcircuit.

RomaniaTV.net
08 mart. 2017, 07:55
Incendiu într-o parcare din Timişoara. Patru maşini au ars din cauza unui scurtcircuit VIDEO

Incendiul a izbucnit, în jurul orei 01.30, la o maşină parcată pe Calea Martirilor, din Timişoara, iar în scurt timp, flăcările au cuprins şi alte trei autoturisme aflate în apropiere.

Flăcările au fost stinse de pompieri în aproximativ 30 de minute, însă două maşini au fost distruse în proporţie de sută la sută.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat, miercuri că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric, scrie Medifax.

„Este vorba despre un incendiu la mai multe autoturisme aflate într-o parcare, în Timişoara, pe Calea Martirilor, la numărul 37. Ne-am deplasat din cadrul inspectoratului cu două autospeciale, unsprezece subofiţeri şi un ofiţer. Au fost afectate patru autoturisme: două distruse în proporţie de sută la sută, unul distrus în proporţie de 40% şi a patra maşină a fost afectată doar la cauciuc şi la oglindă. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric”, a afirmat Bugdan Mutu.

Citeşte şi Incendiul din Delta Văcăreşti a fost stins de pompieri UPDATE