INCENDIU într-un bloc turn din Câmpulung Muscel. Cel puţin 40 de persoane au fost evacuate

Cel puţin 40 de persoane au fost evacute, vineri, dintr-un bloc turn din Câmpulung Muscel, în urma unui incendiu care a izbucnit din cauza unui scurt circuit la o maşină de spălat. O femeie, în locuinţa căreia a avut loc incendiul, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

26 mai 2017, 11:00
INCENDIU într-un bloc turn din Câmpulung Muscel. Cel puţin 40 de persoane au fost evacuate

Cel puţin 40 de persoane care locuiesc într-un bloc turn situat în centrul municipiului Câmpulung Muscel au fost evacuaţi, vineri, din cauza pericolului propagării unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al nouălea, scrie Mediafax. Locatarii spun că nu au mai putut sta în case din cauza fumului.

În apartamentul în care a izbicnit incendiul se afla proprietara, o femeie de 52 de ani. Aceasta le-a spus pompierilor că băgase la spălat rufe şi a observat că din spatele maşinii ies flăcări, apoi, imediat, casa ei şi scara blocului s-au umplut de fum.

„O autospecială cu apă, o autoscară, dar şi o ambulanţă SMURD au fost trimise la faţa locului. Proprietara s-a intoxicat cu fum şi cu monoxid de carbon, a făcut un atac de panică şi a fost transportată la spital”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.

Pompierii au deschis o anchetă şi au stabilit că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la cablul care alimentează maşina de spălat.

Citeşte şi Incendiu la un bloc de locuinţe sociale din Gura Humorului. 38 de persoane au fost evacuate VIDEO