Incendiu într-un centru comercial din Capitală

Un incendiu de proporţii a izbucnit în centrul Capitalei Republicii Moldova, la un centru comercial renumit. Echipele de intervenție au intervenit pentru stingerea focului.

20 apr. 2018, 12:36

Nouă autospeciale luptă cu flăcările, potrivit centrului de Situații Excepționale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Puşcaşu, la faţa locului au fost îndreptate patru echipaje ale pompierilor.

“Este vorba de clădirea unui centru comercial de pe strada Ismail. Pompierii lucrează pentru a localiza şi lichida incendiul. Din primele informaţii pe care le avem arde căptuşeala acoperişului. La această oră nu au fost raportate victime. Pompierii luptă şi la lichidarea incendiului de la strada Academiei”, a declarat Puşcaşu sursei mai sus citate.

Centrul comercial Lunedor este amplasat la intersecţia străzii Ismail cu Bulevardul Dmitrie Cantemir din municipiul Chișinău, informează pagina de internet a postului în limba română 10TV.

Este cel de-al doilea incendiu major în aceeași zi, potrivit unimedia.info. În cursul acestei dimineți, un alt incendiu a izbucnit la Chișinău, în sectorul Telecentru, unde a ars acoperișul Institutului de Zoologie al Republicii Moldova, toate persoanele din clădire fiind evacuate de personalul de intervenție pentru a se evita o tragedie.

Pompierii se luptă în continuare cu flăcările

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Puşcaşu, la faţa locului au fost îndreptate patru echipaje ale pompierilor, potrivit unimedia.info

 Din primele informaţii pe care le avem arde căptuşeala acoperişului. La această oră nu au fost raportate victime. Pompierii luptă şi la lichidarea incendiului de la strada Academiei”, a declarat Puşcaşu sursei mai sus citate.

În cursul acestei dimineți, un alt incendiu a izbucnit la Chișinău, în sectorul Telecentru, unde a ars acoperișul Institutului de Zoologie al Republicii Moldova, toate persoanele din clădire fiind evacuate de personalul de intervenție pentru a se evita o tragedie.