Zeci de persoane evacuate din mall la Buzău. Activitatea Judecătoriei şi Serviciului de Evidenţa Populaţiei, suspendată

Zeci de persoane au fost evacuate, marţi, dintr-un mall din Buzău din cauza unei alerte de incendiu. Coşul de fum al unui restaurant din mall s-a înfundat, rezultând o degajare mare de fum. În clădire funcţionează magazine, un loc de joacă, un cinema, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul Informatizat de Evidenţă a Persoanelor, activitatea acestora fiind suspendată. 

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 11:02
Zeci de persoane evacuate din mall la Buzău. Activitatea Judecătoriei şi Serviciului de Evidenţa Populaţiei, suspendată

Iniţia s-a anunţat că un incendiul a izbucnit la coşul de fum al unui restaurant dintr-un mall, unde ar fi ars grăsimea şi funinginea strânsă în coş astfel că a fost o mare degajare de fum. Ulterior, s-a stabilit că doar se înfundase coşul de fum şi din cauza fumului gros, în mall a pornit alarma, dar şi sistemul de stingere automată a incendiului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, citat de news.ro.

Zece persoane din zona restaurantului unde fumul era gros şi înecăcios au fost evacuate de pompieri, iar 30 s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Nu au fost persoane rănite.

În mallul din Buzău funcţionează, pe lângă magazine, un loc de joacă în care la momentul incidentului erau copii, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul de Evidenţă informatizată a persoanei. Activitatea ambelor instituţii a fost suspendată.