Incendiu izbucnit la un sediu al Serviciului de Impozite şi Taxe. 25 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului

Un puternic incendiu a izbucnit luni seara la un sediu al Serviciului Public de Impozite şi Taxe din municipiul Constanţa, 25 de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor. Nu au existat persoane rănite.

RomaniaTV.net
06 aug. 2018, 19:59
Incendiu izbucnit la un sediu al Serviciului de Impozite şi Taxe. 25 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni seara la un incendiu izbucnit la clădirea în care funcţionează Serviciul Public de Taxe şi Impozite de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat 25 de pompieri cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi cu două autoscări, în zonă fiind prezente şi echipaje medicale. În momentul când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului incendiul se manifesta cu degajare mare de fum la etajele superioare ale clădirii, pompierii intervenind şi reuşind să evite ca focul să se extindă la clădirile învecinate. De asemenea, nu au existat persoane rănite, incendiul izbucnind după încheierea programului de lucru, când în clădire nu se mai afla nimeni.

Focul a fost stins după aproximativ o oră, pompierii urmând să afle care a fost cauza incendiului şi care au fost pagubele produse de acesta.