Incendiu la Colegiul „Iancu de Hunedoara”. Doi profesori s-au intoxicat cu fum, peste 800 de elevi evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în subsolul Colegiului ”Iancu de Hunedoara”, din Hunedoara, într-o încăpere în care erau depozitate materiale inflamabile. Peste opt sute de elevi s-au autoevacuat, iar doi profesori s-au intoxicat cu fum, primind îngrijiri medicale de la echipajele sosite la faţa locului, informează news.ro.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 08:10
Incendiu la Colegiul „Iancu de Hunedoara”. Doi profesori s-au intoxicat cu fum, peste 800 de elevi evacuaţi

Incendiul a pornit, miercuri dimineaţă, la subsolul Colegiului „Iancu de Hunedoara”, din Hunedoara. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Hunedoara.

Până la sosirea echipajelor de pompieri toţi cei 807 elevii, 32 de profesorii, dar şi personalul auxiliar s-au autoevacuat din clădirea şcolii. Doi profesori au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum.

„Incendiul a generat o cantitate destul de însemnată de fum care a afectat doi profesori, un bărbat şi o femeie, care au suferit intoxicaţii uşoare cu fum. Ei au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ şi transportati la UPU Hunedoara pentru investigaţii suplimentare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara

Incendiul a fost lichidat în câteva minute de pompierii hunedoreni.