Incendiu la o casă din Argeş. Doi copii au murit VIDEO

O femeie din judeţul Argeş a plecat să cumpere lapte în sat, iar când a ajuns acasă şi-a găsit copiii morţi. Micuţii s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma unui incendiu, informează România TV. Focul a fost produs de aşternuturile aflate în imediata apropiere a sobei care s-au aprins, iar camera s-a umplut de fum.

10 oct. 2017, 06:02
Incendiu la o casă din Argeş. Doi copii au murit VIDEO

Focul s-ar fi aprins de la soba din încăpere. Patul era plasat lângă soba de teracotă pe lemne. Păturile au luat foc, au ars mocnit, iar fumul a fost inhalat de copiii de doi și patru ani. Rămăseseră singuri cât mama lor s-a dus în sat să cumpere lapte. Când s-a întors, femeia a realizat tragedia și, disperată, a început să țipe după ajutor.

Imediat, vecinii şi autorităţile au sărit să-i ajute pe oameni.

„Săptămâna trecută mă rugase să o ajut cu botezul. O mare tragedie. Acum trebuie să o ajutăm la înmormântare. Necaz mare. Avea grijă de ei, o aveam sub observaţie”, a precizat Drăguşin Dumitru, primar.

Mama micuţilor a încercat sa se sinudică din cauza şocului.

Medicii ajunsi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi copii. Ambii au murit şi au fost duşi la spitalul din Piteşti pentru necropsie. Poliţia a deschis o anchetă. Femeia mai are încă patru copii din relaţii anterioare, însă niciunul dintre aceştia nu locuia cu ea.

Citeşte şi INCENDIU în Argeş. O casă a fost mistuită de flăcări