Incendiu la o casă din Maramureş. Soţia proprietarului a făcut un atac de panică

O casă din Mogoşeşti, judeţul Maramureş, a luat foc în toiul nopţii, informează actualmm.ro. Când şi-a văzut căminul în flăcări, soţia proprietarului a făcut un atac de panică. Oamenii au crezut că pot stinge incendiul singuri, cu ajutorul vecinilor, dar focul s-a extins repede și a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 06:34
Incendiu la o casă din Maramureş. Soţia proprietarului a făcut un atac de panică

Flăcările au cuprins casa din Mogoşeşti în toiul nopţii, dar proprietarii, împreună cu bebeluşul lor, au reuşit să iasă la timp. Vecinii le-au sărit imediat în ajutor şi au început să care găleţi cu apă ca să stingă focul.

„N-am avut ce să facem pentru că fântânile astea nu sunt pentru tras apă. Au tras de aici furtun de la pompă şi au încercat”, a spus un sătean.

Pentru că incendiul risca să înghită toată casa, dar şi să se extindă la locuinţele vecine, oamenii au alertat pompierii. Şi un echipaj SMURD a fost chemat în ajutor, pentru că soţia proprietarului a făcut un atac de panică.

„Ajunşi la faţa locului am constatat un incendiu care se manifesta la acoperiş şi la o cămară. Incendiul risca să se extindă la întreaga locuinţă”, a declarat un pompier.

Nu se ştie încă de la ce a pornit focul. Proprietarii s-au refugiat deocamdată la vecini. Oamenii din sat vor pune mână de la mână să îi ajute să-şi refacă locuinţa.