Incendiu la o fabrică de mezeluri din Bacău

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineață, la o hală de mezeluri din Bacău.

14 mart. 2017, 13:02
Incendiu la o fabrică de mezeluri din Bacău

Mai multe forțe de la pompieri au intervenit la fața locului pentru lichidarea incendiului: trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare de la înălțime, o autospecială de intervenție și comandă, trei autoturisme de muncă operative, dar și o autospecială de intervenții de la Detașamentul Moinești, potrivit desteptarea.ro.

Incendiul a izbucnit la o hală de depozitare a produselor frigorifice, aproximativ 2.500 de mp. din suprafața acesteia, în suprafață totală de 7.500 mp, fiind inundată de fum. Potrivit pompierilor, au ars pereții interiori, care erau de tip sandviș, din tablă cu spumă la mijloc. Pompierii au acționat cu măști de oxigen din cauza fumului înnecăcios.

„Se intervine cu pompieri şi mijloace de la Detaşamentele Bacău, Oneşti şi Moineşti şi trebuie precizat că nu există pericol de extindere pentru că şi într-o parte şi în cealaltă a halei sunt pereţi din beton”, a declarat căpitan Andrei Grecu, ofiţer de relaţii publice la Inspectoreatul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Personalul a fost evacuat și a părăsit incinta unității. Deocamdată nu se știe despre existența vreunei victime, nici măcar vreo intoxicație cu fum. Nu se știe încă din ce cauză a izbucnit incendiul.

Citeşte şi TRAGEDIE în Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat a murit într-un incendiu