Incendiu la o grădiniţă din Bistriţa-Năsăud. Aproximativ 60 de copii au fost evacuaţi de urgenţă

Un incendiu a izbucnit, joi, la o grădiniţă din localitatea Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, iar cei aproximativ 60 de copii şi trei educatoare au reuşit să iasă din unitatea de învăţământ.

RomaniaTV.net
09 mart. 2017, 13:08
Incendiu la o grădiniţă din Bistriţa-Năsăud. Aproximativ 60 de copii au fost evacuaţi de urgenţă

Incendiul a izbucnit în magazia grădiniţei, fiind degajat un fum dens, care a inundat holul şi celelalte încăperi.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri şi un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secţia de Pompieri Năsăud.

Înainte să ajungă echipajele de intervenţie, mai multe persoane au acţionat cu stingătoare, ulterior pompierii reuşind să stingă focul în scurt timp.

Cei aproximativ 60 de copii şi trei educatoare au reuşit să iasă din unitatea de învăţământ în condiţii de siguranţă şi sunt în afara oricărui pericol, scrie news.ro.

Trei adulţi au suferit atacuri de panică, primind îngrijiri de la echipajul de prim-ajutor SMURD, fără să fie necesar transportul acestora la spital, spun reprezentanţi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic al curentului electric la un aparat de cafea lăsat sub tensiune.

Citeşte şi Incendiu violent într-o localitate din Bihor. O femeie a ars de vie, iar alte două persoane au suferit răni grave