Incendiu la un bloc din Huşi. Locatarii au fost evacuaţi

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la mansarda unui bloc cu trei etaje din Huşi, judeţul Vaslui. Potrivit România TV, focul a fost observat de poliţişti, care au sunat la 112.

11 mai 2013, 12:20
Incendiu la un bloc din Huşi. Locatarii au fost evacuaţi

Peste 50 de pompieri vasluieni acţionează pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins mansarda unui bloc din municipiul Huşi.

Toate cele 35 de persoane aflate în imobil au fost evacuate de pompieri pentru a preveni eventualele intoxicaţii cu monoxid de carbon.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui susţin că nu există victime în rândul locatarilor şi că, la ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost izolat.

„Pentru stingerea incendiului, în zonă au fost mobilizate şase autospeciale cu apă şi spumă, precum şi două autoscări de pe care se acţionează de către pompieri. Acţiunea este una complexă, având în vedere suprafaţa mare de manifestare a incendiului, fiind afectată o suprafaţă totală de 1.200 metri pătraţi de şarpantă”, a declarat, sâmbătă, responsabilul mass-media din cadrul ISU Vaslui, Ciprian Silav.

Forţele de intervenţie nu au precizat care ar fi cauza probabilă a izbucnirii incendiului, aceasta urmând a fi stabilită în urma finalizării intervenţiei.