Incendiu pe Şoseaua de Centură a Capitalei. O automacara a luat foc UPDATE

Un incendiu a izbucnit joi seară la o automacara pe Şoseaua de Centură, sub podul Ştefăneşti. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale. În urma incendiului nu au existat victime.

RomaniaTV.net
17 aug. 2017, 15:23
Incendiu pe Şoseaua de Centură a Capitalei. O automacara a luat foc UPDATE

UPDATE: Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute.

El a mai spus că incendiul a izbucnit la o automacara aflată sub podul Ştefăneşti, pe Şoseaua de Centură, în dreptul localităţii Afumaţi, iar pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere. De asemenea, nu au fost înregistrate victime.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, incendiul a izbucnit la o automacara aflată sub podul Ştefăneşti, pe Şoseaua de Centură, în dreptul localităţii Afumaţi, pompierii acţionând cu trei autospeciale de stingere. De asemenea, nu au fost înregistrate victime.

Reprezentantul ISU a spus că pompierii au ajuns cu dificultate la locul intervenţiei din cauza traficului intens, însă nu există riscul de propagare a focului.

Citeşte şi Incendiu puternic la un apartament din Râmnicu Vâlcea. Patru persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon