INCENDIU PUTERNIC în Argeş. O vilă a fost cuprinsă de flăcări VIDEO

Incendiu mistuitor în Argeş. O vilă cu etaj a ars ca o torţă. Proprietara surprinsă în casă de incendiu s-a salvat în ultimul moment. Pentru pompieri, intervenţia a fost dificilă. Mai multe echipaje s-au străduit ore în şir să stingă flăcările.

07 ian. 2015, 13:09
INCENDIU PUTERNIC în Argeş. O vilă a fost cuprinsă de flăcări VIDEO

Incendiul s-a produs în localitatea Budeasa, judeţul Argeş. Focul a fost observat chiar de proprietară, singură în casă în momentul nenorocirii. A realizat pericolul şi a ieşit într-un suflet afară, potrivit România TV. Imediat, etajul vilei a fost cuprins de flăcări.

Am auzit pocnind. Am sunat imediat la pompieri, apoi la băiat şi mi-a spus să dau cu apă. Am dat, iar focul s-a stins, dar a apucat să intre pe sub acoperiş„, a declarat Zefira Sătnoianu, proprietara casei.

Pentru că incendiul era violent, pompierii au chemat în ajutor încă două echipaje. „La momentul sosirii echipajului, incendiul se manifesta generalizat la acoperişul şi mansarda locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi„, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Paguba se ridică la câteva sute de mii de euro.

CITEŞTE ŞI: Clipe de groază, în minivacanţa de Revelion. Casa de vacanţă în care se aflau 10 oameni a luat foc VIDEO