Incendiu puternic în Bucureşti, în apropiere de Gara de Nord VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, în jurul prâznului, la un restaurant aflat în apropiere de Gara de Nord din Bucureşti, pe Calea Griviţei. Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale pentru a lichida incendiul.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 11:21
Incendiu puternic în Bucureşti, în apropiere de Gara de Nord VIDEO

Potrivit primelor informaţii obţinute de pompieri, incendiul a izbuncit din cauza unei prize defecte. O angajată a restaurantului a încercat să stingă focul cu stingătorul din restaurant, însă nu a avut succes aşa că a chemat pompierii şi a dispus evacuarea restaurantului. Cum inhalase prea mult fum, femeia de 22 de ani a trebuit dusă la spital, dar viaţa nu îi este periclitată.

Incendiul a izbucnit în restaurant, iar flăcările s-au extins cu repeziciune la acoperiş şi la o patiserie din apropiere a fost şi ea afectată. „Gradual, au ajuns nouă autospeciale la faţa locului întrucât hidranţii stradali nu asigurau debitul de apă necesar”, a declarat Daniel Vasile, reprezentant al ISU Bucureşti.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră.

Suprafaţa afectată de incendiu este de circa 150 de metri pătraţi, toate bunurile din interior fiind distruse de foc.

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale, numărul relativ mare al acestora fiind necesar atât pentru stingerea incendiului, cât şi pentru protejarea unor spaţii comerciale din vecinătate.