Incendiu puternic în Constanţa: O femeie a ars de vie. Un bărbat a fost grav rănit

O femeie de aproximativ 86 de ani a fost găsită carbonizată după ce locuinţa ei a luat foc, iar soţul ei, de aceeaşi vârstă, a fost transportat în stare gravă la spital, suferind arsuri şi intoxicaţie cu fum, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
25 nov. 2018, 07:48
Incendiu puternic în Constanţa: O femeie a ars de vie. Un bărbat a fost grav rănit

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Corbu de Jos. La faţa locului s-au deplasat opt pompieri cu două autospeciale de stingere si o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat prin ardere completă din cauza materialelor din care era construită casa, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea. Focul a distrus în totalitate patru camere pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi.

După localizarea incendiului, pompierii au reuşit să pătrundă în interior unde au găsit o bătrână de aproximativ 86 de ani, carbonizată.

Soţul acesteia, de aceeaşi vârstă, a fost găsit în afara locuinţei intoxicat, dar şi cu arsuri pe membre. El a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.