Incendiu puternic în Hunedoara. O casă a fost mistuită de flăcări

Incendiu puternic la o casă din Hunedoara. Proprietarul a scăpat nevătămat însă toată agoniseala de o viaţă s-a făcut scrum într-o clipă. Focul a pornit de la o afumătoarede lângă casă.

06 nov. 2014, 21:48
Incendiu puternic în Hunedoara. O casă a fost mistuită de flăcări

Un bărbat din comuna hunedoreană Şoimiş a scăpat ca prin minune din calea flăcărilor, după ce un incendiu puternic i-a cuprins casa. „Am facut foc la afumatoare si m-am baga la televizor. Când am ieşit afară după 15 minute am văzut flacara, pai ce sa-i mai faci”, povesteşte proprietarul casei.

Două echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului pentru a stinge incendiul care a distrus aproape toată casa. Nu au fost victime, incendiul s-a produs de la o afumătoare improvizata de către proprietar.

Şi un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului însă proprietarul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru a nu rămâne sub cerul liber în prag de iarnă, primarul localităţii a spus că îi va reconstrui casa în cel mai scurt timp.

„Clar vom fi langa oameni pentru ca asta e treaba noastra, a primarilor. am auzit de necaz. Il vom sprijini cu tot ce are nevoie ca sa treaca iarna in conditii normale de viata”, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate de la ce a pornit incendiul.