Incendiu puternic în Mureş. Trei copii au murit arşi de vii

Trei copii au murit într-un incendiu produs, duminică, în locuinţa în care se aflau nesupravegheaţi, în localitatea Archita din judeţul Mureş.

23 dec. 2018, 11:16

Incendiul s-a manifestat într-o singură cameră din casă, fiind afectate în totalitate bunurile.

„Din nefericire, în interiorul camerei în care s-a produs incendiul au fost surprinşi 3 copii: unul de 10 luni, unul de 2 ani şi 10 luni, unul de 4 ani. Cei trei copii sunt inconştienţi, prezintă intoxicaţii grave şi arsuri din cauza flăcărilor”, au precizat reprezentanţii ISU Mureş.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cei trei copii au fost declarați decedați.

Cauza incendiului a fost o sobă lăsată nesupravegheată şi deschisă, iar lângă aceasta era patul în care se aflau cei trei copii.

Micuţii au fost lăsaţi singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte.

„Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuinţe şi gospodării. În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice le reamintim părinţilor că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcţiune”, atrage atenţia ISU Mureş.

 

Trei copii, cu vârste  de 10 luni, 2 ani și 10 luni şi 4 ani, au murit arşi de vii, după ce un incendiu cumplit s-a produs în casa unde locuiau. Nenorocirea s-a produs în localitatea Archita din Mureș.

Incendiul s-a produs în urmă cu puţin timp şi s-a manifestat într-o singură cameră. 

În încăpere au fost surprinşi de flăcări 3 copii: unul de 10 luni, unul de 2 ani și 10 luni şi unul în vârstă de numai 4 anişori.

Vezi 7 imagini în Galerie

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cei trei copii au fost declarați decedați.