Incendiu puternic în Olt. Bărbat găsit mort de pompieri

Un bărbat de 54 de ani din localitatea Optaşi-Măgura a murit, duminică, după ce casa în care locuia a luat foc, cel mai probabil de la o ţigară lăsată aprinsă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

24 iun. 2018, 10:11
Incendiu puternic în Olt. Bărbat găsit mort de pompieri

Bărbatul a fost găsit în una dintre camerele imobilului, după ce echipele de intervenţie au stins flăcările.

„În această dimineaţă, cetăţenii şi Serviciul Voluntar pentru situaţi de urgenţă Optaşi-Măgura au lichidat un incendiu izbucnit la o locuinţă. După stingerea incendiului, care se manifesta la bunurile dintr-o cameră de locuit, proprietarul casei, un bărbat de 54 de ani, a fost găsit decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului”, a explicat oficialul ISU Olt.

Mai multe incendii au avut loc în ultimele ore. 

O femeie în vârstă de 62 de ani a murit, duminică dimineaţă, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

O femeie în vârstă de 73 de ani, care locuia în curtea mănăstirii Vovidenia și ajuta la orânduielile lăcașului de cult, a fost găsită carbonizată. Incendiul a fost observat foarte târziu de maica stareță, iar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă.

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţa, la chiliile Mănăstirii Roşiori, judeţul Suceava, arderea manifestându-se la aproape întreg acoperişul chiliilor. Personalul mănăstirii s-a autoevacuat şi nu au fost anunţate victime.