INCENDIU PUTERNIC în Prahova. O femeie de 59 de ani, găsită carbonizată

Un incendiu s-a produs în localitatea prahoveană Bătrâni, marţi dimineaţă. O femeie în vârstă de 59 de ani a fost găsită carbonizată.

23 mai 2017, 06:28
INCENDIU PUTERNIC în Prahova. O femeie de 59 de ani, găsită carbonizată

UPDATE: Autorităţile au deschis un dosar penal în urma incendiului izbucnit, marţi dimineaţă, într-o casă din localitatea prahoveană Bătrâni, unde a fost găsit trupul carbonizat al unei femei de 59 de ani, anchetatorii luând în calcul varianta ca victima să fi murit înainte de izbucnirea focului, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul varianta unei crime. Soţul femeii, care este de negăsit, este principaul suspect.

Criminaliştii s-au deplasat la faţa locului, trupul neînsufleţit al femeii fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

INCENDIU PUTERNIC în Prahova

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, incendiul a cuprins o casă cu doi proprietari din localitatea Bătrâni, iar flăcările s-au extins foarte repede, distrugând mobilier, aparate electrocasnice, dar şi acoperişul imobilului, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

Unul dintre proprietarii casei, o femeie în vârstă de 59 de ani, a fost găsită carbonizată, echipele de intervenţie neputând să ajungă la ea pentru a o salva, din cauza flăcărilor puternice.

Trei echipaje ale pompierior prahoveni au intervenit pentru lichidarea incendiului a cărui cauză nu este cunoscută încă.

Citeşte şi Incendiu la două imobile din Chitila. O persoană a fost rănită