Incendiu puternic într-un atelier de tapiţerie auto, a femeie a murit

O femeie în vârstă de 60 de ani a murit, luni, în urma unui incendiu violent la un atelier de tapiţerie pentru autoturisme, în localitatea harghiteană Siculeni. Peste 20 de pompieri intervin să stingă flăcărilor.

19 feb. 2018, 14:00
Incendiu puternic într-un atelier de tapiţerie auto, a femeie a murit

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că o femeie de 60 de ani, angajată la atelierul de tapiţerie auto, a murit, fiind surprinsă de incendiu.

„Persoana care a murit a fost surprinsă de incendiu, în interiorul atelierului, şi nu a mai putut să iasă. În momentul ajungerii echipajelor arderea era generalizată, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Intervenţia a fost îngreunată de fumul dens şi a pericolului de cădere a tavanului. Exista pericol şi de extindere”, a declarat Alina Ciobotariu, potrivit Mediafax.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit echipaje ale ISU Harghita dar şi ale două servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă, în total fiind mobilizaţi peste 20 de pompieri.

Femeia care a murit era angajată la respectivul atelier.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi au deschis un dosar penal.

„Deocamdată vorbim de ucidere din culpă. Vom vedea. S-a deschis dosar de cercetare penală. La o primă vedere e vorba de ucidere din culpă, vom vedea dacă se face cineva vinovat pentru că nu ne putem antepronunţa. Ancheta va stabili toate cauzele şi împrejurările în care femeia şi-a pierdut viaţa”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.