Incendiu puternic într-un bloc din Hunedoara. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO

Un tânăr de 18 ani din Hunedoara a ajuns la spital cu arsuri grave după ce şi-a riscat viaţa ca să salveze o fetiţă de 4 ani şi un câine dintr-un apartament care luase foc. În urma incendiului, alte patru persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 18:29
Incendiu puternic într-un bloc din Hunedoara. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO

Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din Hunedoara. O fetiţă de 4 ani era în acel moment în casă, cu câinele, după ce bunica coborâse să întindă nişte rufe. Fetiţa s-a panicat când a văzut fumul gros şi a strigat pe geam după ajutor.

Un tânăr de 18 ani era în curtea blocului şi a fugit imediat în ajutorul fetiţei, atunci când a văzut apartamentul cuprins de flăcări.

Băiatul a reuşit să salveze fetiţa şi câinele, însă a ajuns la spital cu arsuri de gradul unu pe picioare. Alţi patru vecini s-au intoxicat cu fum şi au fost duşi la spital.

„Adolescentul are arsuri la nivelul piciorului de gradul unu. Celelalte victime au suferit uşoare intoxicări cu monoxid de carbon. Din primele cercetări se pare că incendiu a pornit de la un aparat electric lăsat sub tensiune. Nu se pune problema de o supra-sarcină. A fost ceva sub tensiune în apropierea unor materiale combustibile”, a declarat comandantul Ovidiu Oprean.

Focul nu s-a extins şi la alte apartamente.