Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice din Hunedoara. Un muncitor a fost transportat la spital cu arsuri pe membre

Un muncitor de la o fabrică de mase plastice din apropierea municipiului Hunedoara a fost transportat la spital cu arsuri în urma unui incendiu puternic izbucnit la societatea la care lucrează. Peste 20 de pompieri au intervenit duminică seară pentru stingerea focului.

RomaniaTV.net
29 apr. 2018, 19:11
Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice din Hunedoara. Un muncitor a fost transportat la spital cu arsuri pe membre

UPDATE: Pompierii au reuşit duminică noapte, după aproximativ patru ore, lichidarea incendiului izbucnit la o fabrică de mase plastice de la marginea municipiului Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, cei peste 30 de pompieri care au intervenit au reuşit să stingă incendiul puternic izbucnit la o fabrică de mase plastice, iar un echipaj supraveghează zona pentru a preveni reaprinderea focului. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ patru ore, fiind îngreunată şi de faptul că hidranţii din incinta fabricii sunt dezafectaţi.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, cinci autospeciale de stingere cu capacitate mărită de la detaşamentele de pompieri Hunedoara, Deva şi Orăştie intervin duminică seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit la sediul unei fabrici de mase plastice. În total, sunt 22 de pompieri la faţa locului.

Totodată, la locul incendiului a fost chemată şi o ambulanţă SMURD care a preluat şi dus la spital un muncitor care a suferit arsuri de gradul întâi la un picior.

”Incendiul izbucnit la o companie specializată în fabricarea maselor plastice se desfăşoară pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi. Pompierii au reuşit stoparea extinderii incendiului. Acţionează acum pentru lichidarea arderii care degajă în continuare o cantitate mare de fum”, a transmis ISU Hunedoara.

Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.