Incendiu puternic la o fermă de pui aparţinând companiei „Agricola” VIDEO

Un incendiu puternic, care a fost lichidat de pompieri după 12 ore de intervenţie, a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, la o fermă de creştere a păsărilor din municipiul Bacău, aparţinând companiei "Agricola". Focul a fost foarte aproape de o hală cu 60.000 de păsări. Din fericire, pompierii au intervenit înainte ca flăcările să se extindă.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 21:24
Incendiu puternic la o fermă de pui aparţinând companiei „Agricola” VIDEO

Focul a izbucnit la un depozit în care erau 80 de tone de furaje. În câteva clipe, 20 de tone de paie uscate s-au făcut scrum. În apropierea incendiului este hala în care cresc 60.000 de păsări. Din fericire, pompierii au intervenit înainte ca focul să se extindă.

„Am fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la o fermă. Un depozit de furtaje, paie mai exact. La locul intervenţiei ne-am deplasat cu trei speciale cu apă şi spumă”, a declarat Viorel Bulibaşa de la ISU Bacău.

Pompierii băcăuani nu au reuşit să identifice o cauză a declanşării incendiului, aceasta urmând să fie stabilită în urma cercetărilor desfăşurate împreună cu poliţiştii care au deschis o anchetă la faţa locului.