Incendiu puternic la un depozit de colectare a materialelor refolosibile din Bârlad. Pompierii intervin cu şase autospeciale

Un incendiu a izbucnit, joi la prânz, la un depozit de colectare a materialelor refolosibile din municipiul Bârlad. Pompierii intervin cu şase autospeciale, din care trei sunt de lucru cu apă şi spumă, la locul intervenţiei fiind prezent şi inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Gheorghe Blagoci.

RomaniaTV.net
17 aug. 2017, 09:25
Incendiu puternic la un depozit de colectare a materialelor refolosibile din Bârlad. Pompierii intervin cu şase autospeciale

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, incendiul este în desfăşurare la depozitul de colectare a deşeurilor din municipiul Bârlad, fiind cuprinse de flăcări cauciucuri şi mase plastice.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin cu şase autospeciale, din care trei de lucru cu apă şi spumă.

„Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au condus la izbucnirea incendiului, urmând ca aceasta să fie stabilită după finalizarea intervenţiei. Prioritară este stingerea flăcărilor, care din fericire nu au afectat bunuri sau clădiri din împrejurimi”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU VAslui, Georgică Onofreiasa.

Depozitul de deşeuri aparţine unei firme private din Bârlad.