Incendiu urmat de o explozie la un bloc din Neamţ. Patru persoane au fost rănite – UPDATE

Un incendiu urmat de o explozie s-a produs miercuri, la un bloc de locuinţe din Piatra Neamţ. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenţă la faţa locului. Patru persoane au fost rănite, trei persoane fiind transportate la spital cu arsuri. A patra persoană care a rămas blocată într-un apartament a fost evacuată de pompieri din balconul locuinţei aflate la un etaj superior.

RomaniaTV.net
31 oct. 2018, 12:11

Explozia urmată de un incendiu s-a produs la etajul III al unui bloc din Piatra Neamţ. Din primele informaţii, explozia s-a produs din cauza unei centrale termice. Flăcările s-au extins și la etajul superior și la acoperișul blocului.

Patru persoane au fost rănite în urma exploziei, trei fiind transportate la spital. Una dintre victimele transportate la spital a suferit arsuri grave. 

Pentru localizarea şi stingerea incendiului s-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări şi descarcerarea grea. De asemenea, la faţa locului se află două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ.