Incendiu violent în cartierul Berceni din Capitală: patru case cuprinse de flăcări

Un alt incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, în Capitală. Patru case din Berceni, zona Apărătorii Patriei, au fost cuprinse de flăcări. Pompierii încearcă să lichideze incendiul. Din primele date, intr-unul dintre garaje existau materiale inflamabile. Un copil a suferit un atac de panică şi o bătrână a avut nevoie de îngrijiri medicale.

21 ian. 2017, 09:53
Incendiu violent în cartierul Berceni din Capitală: patru case cuprinse de flăcări

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit pe strada Ion Enache din Berceni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au fost afectate de incendiu 4 imobile si anexele acestora, pe o suprafaţă de peste 200 mp.

„Flacarile au cuprins preponderent acoperisurile acestora. In mod progresiv au fost angrenate pentru stingerea incendiului, protejarea vecinatatilor si constituirea echipelor de cautare-salvare un numar de 13 autospeciale, din care 10 de stingere, o autoscara, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare. Intervenţia a fost sesizată cu putin timp înainte de ora 10. Cele mai multe din aceste autospeciale au fost disponibilizate cu putin timp înainte de aparitia incendiului de la clubul Bamboo”, a declarat DAniel Vasile, purtător de cuvânt ISU.

În prezent, incendiul este sub control, nu se mai poate extinde și nu au fost persoane rănite.

INCENDIU CLUB BAMBOO. Un incendiu extrem de violent a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo din Capitală. 38 de tineri au ajuns la spital. 27 de ambulanţe şi 24 de echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor. S-a instituit cod roşu de intervenţie.

INCENDIU CLUB BAMBOO.

  • CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Imagini revoltătoare. Ce au făcut patronii când au văzut că arde clubul

Oamenii fac mărturii cutremurătoare: Toată lumea s-a călcat în picioare. Am crezut că e un atentat ceva

Vedetă scăpată din infernul de la Bamboo: „Sunt încă şocată şi mă rog la Dumnezeu să nu existe victime”

INCENDIU BAMBOO: Dosar penal pentru distrugere. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Seviciul Omoruri continuă ancheta

INCENDIU CLUB BAMBOO. Imagini şocante din timpul dezastrului, oameni salvaţi în ultima clipă

Clubul Bamboo a mai ars din temelii şi în 2005

Incendiu Bamboo: Documentele necesare funcţionării sunt conform normelor, căile de evacuare au funcţionat, susţin avocaţii

Incendiu puternic într-un club din Capitală, zeci de persoane au fost rănite. Bamboo a ars ca o torţă şi s-a prăbuşit