Incendiu violent în Miercurea Ciuc, doi copii şi părinţii lor au ajuns la spital cu arsuri grave

Doi adulţi şi doi copii din Miercurea Ciuc au ajuns, miercuri, la spital, cu arsuri grave, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor. Copiii, de 6, respectiv 4 ani, au suferit arsuri de 30 – 40 la sută din suprafaţa corpului.

19 apr. 2017, 14:43
Incendiu violent în Miercurea Ciuc, doi copii şi părinţii lor au ajuns la spital cu arsuri grave

Un incendiu extrem de violent a izbucnit la o casă din Miercurea Ciuc. Doi adulţi şi doi copii au suferit arsuri grave. Flăcările au izbucnit la o locuinţă din cartierul Şumuleu din municipiul Miercurea Ciuc, iar din primele date a reieşit că femeia, în vârstă de 22 de ani, a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe circa 18% din suprafaţa corpului. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, are arsuri de gradul doi şi trei pe circa 25 la sută din faţa corpului, la membrele superioare.

Potrivit Mediafax, băiatul în vârstă de 6 ani a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe circa 30 – 40 la sută din suprafaţa corpului, pe spate, pe faţă şi la membrele superioare şi inferioare, în timp ce fetiţa, în vârstă de patru ani, este în cea mai gravă stare, având arsuri pe circa 30-40 la sută din suprafaţa corpului, la gât, spate, picioare şi mâini.

„Este posibil să-i fie afectate şi căile respiratorii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciubotariu.

Pompierii nu au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea incendiului, flăcările fiind stinse, cel mai probabil, potrivit ISU Harghita, de către proprietarii locuinţei, care au fost transportaţi apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Citeşte şi: Incendiu violent în judeţul Suceava. Trei gospodării au fost afectate, iar o femeie s-a intoxicat cu fum