Incendiu violent la un depozit de fân de la Herghelia Mangalia

Un puternic incendiu a izbucnit, joi seară, la un depozit de fân de la Herghelia din Mangalia, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ două mii de metri pătraţi. Nu sunt persoane rănite şi până la ora transmiterii acestei ştiri caii nu au fost evacuaţi. Pompierii încearcă să stingă focul şi să împiedice extinderea incendiului şi în alte zone ale hergheliei.

28 dec. 2017, 21:38
Incendiu violent la un depozit de fân de la Herghelia Mangalia

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de fân de la Herghelia din Mangalia, la faţa locului deplasându-se două autospeciale.

Potrivit news.ro, focul a afectat o suprafaţa de aproximativ două mii de metri pătraţi, pompierii încercând stingerea focului, dar şi să împiedice extinderea incendiului la grajduri sau la clădirea administrativă.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, caii aflaţi în herghelie nu au fost evacuaţi. De asemenea, nu există persoane rănite, situaţia fiind în dinamică.

Herghelia Mangalia este una dintre cele mai vechi din ţară, fiind înfiinţată în 1928, scopul acesteia fiind creşterea cailor din rasa „Pur Sânge Arab”.

Baza materială a hergheliei este formată din opt grajduri, un hipodrom pentru curse de galop, o bază hipică pentru antrenament şi concursuri de obstacole, o bază de agrement, sediu administrativ şi teren agricol.