Incendiul de pe feribotul Norman: Au scăpat de FLĂCĂRI, dar au ajuns în GURA RECHINILOR

Pasagerii care se aflau la bordul feribotului Norman Atlantic în timpul incendiului declanşat în 28 decembrie pe navă şi care au sărit în apă de teama focului, au fost atacaţi de rechini, în Marea Adriatică.

13 ian. 2015, 07:53
Incendiul de pe feribotul Norman: Au scăpat de FLĂCĂRI, dar au ajuns în GURA RECHINILOR

Pasageri de pe feribot care au intrat în panică şi au sărit în mare au fost muşcaţi de rechini. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii, după rezultatele necropsiilor a nouă cadavre recuperate din mare. Cel puţin un cadavru prezintă urme clare de muşcături de rechin, au precizat surse apropiate anchetei tragediei din 28 decembrie.

Având în vedere toate acestea, anchetatorii au cerut să se alăture echipei care investighează accidentul şi experţi în biologie marină, care vor face noi necropsii în prezenţa acestora.

Citeşte şi FERIBOT INCENDIAT. Mai multe cadavre au fost recuperate de la bord. Toţi pasagerii au fost evacuaţi VIDEO

Incendiul a izbucnit pe 28 decembrie, pe puntea inferioară a feribotului italienesc închiriat de o companie grecească. Pasagerii şi echipajul au fost salvaţi cu elicopterul, de pe mare, în condiţii meteorologice foarte dure. Au fost salvate 477 de persoane, şi s-au înregistrat 11 morţi, în timp ce numărul dispăruţilor rămâne necunoscut, deoarece la bordul navei se aflau şi pasageri clandestini.