Începe Cel De-al Treilea Război Mondial. Cine a făcut anunţul apocaliptic

În 25 ianuarie 2015, președintele Obama a făcut o vizită de trei zile în India, cu ocazia zilei naționale, unde a asistat la parada militară, dar s-a întors cu mai multe acorduri militare semnate între cele două părți. Obama nu a respectat protocolul și a rămas într-un spațiu deschis, timp de câteva ore, asistând la paradă. Au fost mobilizate forțe de ordine indiene, peste 50.000 de persoane.

09 feb. 2015, 13:31
Începe Cel De-al Treilea Război Mondial. Cine a făcut anunţul apocaliptic

Nave de război americane în porturile din India și peste o mie de lunetiști au împânzit zona în care s-a aflat Obama. India este o zonă importantă pentru SUA. În opinia unor strategi militari, dacă India intră sub protecția americană, China va fi izolată, în cazul în care se va declanșa un război. De ce China? Se știe că Putin are un plan secret, în care încearcă să-i atragă pe chinezi, în cazul în care puterile occidentale îi vor declara război.

PERICOL iminent! Al Treilea Război Mondial va începe atunci când în ROMÂNIA se va întâmpla ASTA!

 

Pentagonul organizează cu India mai multe exerciții militare, decât cu ceilalți parteneri. Oceanul Indian este o zonă strategică, deoarece este calea prin care China se aprovizionează, începând cu petrolul și terminând cu grâu. Ar fi catastrofal pentru China să piardă acest culoar, în cazul unui conflict mondial. Timp de 45 de minute, susține ziarul Times, cei doi președinți au vorbit despre vecinul lor, China. Să nu uităm faptul că India este una dintre cele mai puternice țări în ceea ce privește arma nucleară.
În timpul acestor întâlniri, șeful armatei pakistaneze s-a deplasat în China, unde s-a întâlnit cu demnitari de rang înalt, scrie efemeride.ro.

Comandantul forțelor armate americane în Europa a anunțat că SUA vor trimite armament în țări precum România, Letonia, Polonia, Bulgaria și Lituania. Strategii militari susțin că SUA procedează identic ca în perioada războiului rece, când au reușit să tragă un zid între comuniști și occident. Se folosește aceeași strategie, izolarea Rusiei și a posibililor aliați, unul dintre aliații posibili fiind China.
În decembrie 2014, Putin a lansat o nouă doctrină politico-militară în care a fost introdusă pentru prima oară fraza, în care se spune că Rusia va folosi forța nucleară, dacă va fi atacată.

APOCALIPSA 2015: Războiul care va distruge lumea stă să înceapă. Profeţia CUTREMURĂTOARE

Putin a vorbit deschis despre NATO, ca fiind cel mai mare dușman al Rusiei și care se află foarte aproape de granițele lor. În 4 decembrie 2014, Congresul American a adoptat o rezoluție în care se reiterează toți pași în cazul unui război. Un jurnalist italian repune în discuție un articol al Pactului Nord Atlantic. Dacă o țară membră este atacată, celelalte trebuie să intervină imediat, pentru a o susține. Un celebru numerolog a declarat că în data de 17 februarie 2015, va începe cel de al Treilea Război Mondial.

El susține că războiul va începe printr-un atac nuclear, declanșat de către Iran.

Avertismentul care îngrozeşte lumea: Urmează AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!

Strategii militari susțin că există cinci puncte fierbinți, unde acest război se poate declanșa în orice moment. Prima zonă este cea a Coreei de Nord. Kim Jong, președintele țării nu a mai apărut în public de luni de zile. Dacă nu e mort, strategii spun că este incapabil să guverneze, motiv pentru care puterea l-a izolat, și că puterea este în mâna armatei. O altă zonă de conflict ar putea fi între China și India. China ar avea ca aliați Pakistanul și Rusia.

Orientul Mijlociu este o zonă mai mult decât fierbinte. Liderii acestor țări și-au înmulțit declarațiile prin care se amenință și vorbesc despre un posibil război. NATO contra Rusia este o criză care poate declanșa în orice moment un război și ultima zonă de conflict ar fi între americani și chinezi, în Marea Chinei de Sud.