Începe lupta în justiţie între Romaniţa şi iubita lui Adrian Iovan. Miza este o vilă din Otopeni

Mihaela Steriu l-a chemat în judecată pe Albert Iovan, fiul şi, de altfel, moştenitorul pilotului Adrian Iovan, pentru a obţine drepturile ce i s-ar cuveni prin lege asupra vilei din Otopeni care i-a aparţinut pilotului. La rândul ei, Romaniţa, fosta soţie a lui Iovan, i-a intentat proces lui Steriu, cerându-i să părăsească vila în care locuise cu fostul ei soţ decedat în tragedia aviatică din Apuseni.

RomaniaTV.net
15 ian. 2015, 09:35
Începe lupta în justiţie între Romaniţa şi iubita lui Adrian Iovan. Miza este o vilă din Otopeni

Prima înfăţişare la tribunal în procesul pe care fosta iubită a lui Adrian Iovan, medicul Mihaela Steriu, i l-a intentat fiului moştenitor al lui Adrian Iovan şi al Romaniţei, Albert, a fost programată joi.

Miza acestui proces este vila din Otopeni pe care o deţinea Adrian Iovan, estimată la 250.000 de euro, dar se pare că Mihaela Steriu deţine deja cu acte în regulă o jumătate din această proprietate şi a cerut instanţei să constate acest lucru, potrivit România TV

De asemenea, Steriu a cerut instanţei să instituie şi un sechestru judiciar până la verdict, pentru ca Albert să nu aibă acces la bunurile tatălui său decedat.

Citeşte şi DECIZIE neaşteptată la un an de la tragedia din Apuseni. Ce se întâmplă cu fiul lui Adrian Iovan

La rândul ei, Romaniţa Iovan a dat-o în judecată pe Mihaela Steriu şi îi cere să părăsească locuinţa în care a stat cu fostul soţ al creatoarei, Adrian Iovan.

Între timp, Romaniţa se ocupă de pregătirile pentru slujba de parastas ce va avea loc în comuna Horea în acest weekend, la împlinirea unui an de la tragedia din Apuseni. Albert va fi cu ea, la Horea, pentru că, după cum a spune Romaniţa, „este destul de mare şi de puternic acum pentru a putea asista” la comemorarea morţii tatălui său.